Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Care este tariful și ce servicii sunt incluse în pachetul respectiv?
Tariful se poate găsi pentru fiecare serviciu în pagina portofoliului, cât și beneficiile aferente. Prețurile afișate sunt prețurile de bază, iar acesta va crește sau scade în funcție de nevoile fiecărui client.
Rezervările în principiu se pot face și cu o seară înainte dacă ne permite timpul. Noi colaborăm cu diferiți fotografi, toți profesioniști care folosesc aparatură oferită de noi. Dar, tot-odată, recomandat ar fi ca ședințele să se rezerve cu aproximativ două săptămâni înainte.
Toate detaliile și preferințele se pot stabili atât telefonic, față în față sau prin mesaje. Înainte de a se realiza un contract aferent colaborării, stabilim toate detaliile astfel încât să înțelegem preferințele și nevoile persoanelor cu care colaborăm.
Cele mai frecvente evenimente sunt nunțile, botezurile și majoratele. Dar, acoperim o gamă diversificată de fotografie și videografie. Practic, putem fotografia orice!
Timpul de livrare pornește de la o săptămână și se poate întinde până la o lună în funcție de cantitatea materialelor care trebuie terminate. Totuși, la cererea clientului și a unui cost în plus de comun acord, acestea se pot prioritiza și edita mai rapid.
Am avut evenimente în care am fotografiat și filmat cu pungi puse pe camere. Vremea nu este ceva ce să ne împiedice. Din păcate, dacă vremea este capricioasă, nu va fi posibil să filmăm sau să facem poze cu drona. Acestea nu sunt rezistente la apă și nici nu pot fi zburate cu pungile pe ele. În cazul în care a fost plătit și serviciul cu drona și nu poate fi prestat, banii se vor restitui în totalitate.
Da, avem asigurare de răspundere civilă care să acopere daune aferente accidentării cu drona, sau alte nefericite accidente care s-ar putea întâmpla.
De la foto/ video cu drona, până la teasere sau TikTokuri. Toate acestea se pot discuta. Limita este imaginația și dorințele dumneavoastră.